Sunday, July 08, 2007

Tempat ke tiga lagi

Kali ni entry bergambar la..
Masa Inter Dept kat FRIM 7hb 7 ari tu
!
ini sessi stretching.. warm up, wakaka.. belum main, kena paksa tukau baju oren jugak..
baru ngam ngan team member yang lain..


main 3 minit, injured, lari keluar, panggil red cross tu, tapi dorang takde ubat spray terkehel... panadol extend lagi la takde, maka pakat urut jer la sendirik taruk minyak geliga.. hik.



yea yea... dapat no. 3 jugak, itupun dah kira baguih la, asik kena marah ngan captain, main macam haper... sabor je la ek..


nota kaki:

kita main suka-suka nak seronot, tapi kena marah cam nak main untuk Mesia jer, hik! - ni macam punya kena marah, Nicole David pun tentu takmo main dah!!



3 comments:

  1. len kali kalu tak mo cedera kena baling baju atas atap (eh.. salah petua ler), kena baling baju atas padang biar pihak lawan lenyek sampai lunyai.. so ko tak akan cedera sampai baju dah kotor, ko mestinya tak nak main... kan kan, selamat.

    ReplyDelete
  2. baguih punya petua... first time dengor!

    ReplyDelete
  3. hihihi.... jangan mare....nanti kita gi piza ek... kat pisa.

    ReplyDelete