Saturday, July 14, 2007

Kulit


Ini koleksi terbaru aku...

Lama dah aku ngidam nakkan boot ni. Dulu-dulu, masa naik motor gi jenjalan jauh teringin sangat nak pakai gini, tapi tak kesempatan... kenapa ek, ntahlah, masa tu blum ada rezki lagi kot.
Hmm... skarang aku dah ada, aku nak kena ada attire yang sesuai nak pakai dengannya...


Mak Su pun excited bila aku dah dapat kasut ni.
Kanda plak, macam tak caya... boleh ke aku pakai... selalunya orang kurus selim je pakai kasut cam nih... aduhhhh tercabar aku!! Last2 dia admit, kalau takde heels ni, nak gak dia pinjam... hmmm, itu sebenarnya maksud dia, ahaks.



























4 comments:

  1. fuhhhhhhhhhhhh...
    sungguh chantekkkkk boots itu.
    jeles nih!
    sgt cantik kalau dipakai dengan jubah tau~

    ReplyDelete
  2. butaseni
    ko perley aku ehh?

    cikgu fizzy:
    jangan jeles, saya mmg nak kumpul jubah plak lepas nih

    ReplyDelete
  3. wah... ko bergaya de bomb ler lepas ni ek.

    ReplyDelete