Wednesday, August 22, 2007

Berpindah

Aku baru mula nak suka opis ni.. dah kena pindah.
Pindah kat bangunan sendiri ke? Tak.. sewa jugak, but sewa bangunan barula...
Kali ni dekat ngan KL Sentral, kat 1 Sentral.

Ten si on mikirkan nak pindah randah ni. Dengarnyer kat KL ni je, opis aku ni dah berpindah 3 kali.
Semalam gi site visit kat 1 Sentral. Canggih la gak lif situ.. lif je tau! Lelain takde la plak yang aku nampak.
Lepas ni kena buat lawatan carik tempat mana mau parking...

Bencikkkkkkkkkkkkkkkk....

tapi aku still tak bley quit sebab aku masih waras.

8 comments:

  1. apa nama company awak keje ni..

    ReplyDelete
  2. flush - meh aku tolong jawabkan, eerrrr, Biarlah Rahsia.
    oh madam umiameer, where r u? - aku suka area sini, nak mkn sng, nak supping sng, nanti kita supping baju raya ek kat lorong bunus

    ReplyDelete
  3. kejikan berpindah randah bagai ni..

    ReplyDelete
  4. Jangan bencikkkk....syukurrrrrrr...nasib baik dier tak pindah kat Ulu Langat....kan Maksu???

    ReplyDelete
  5. ada kedai nasi kandaq tak kat situ...............

    ReplyDelete
  6. jinggo,
    kat sini sumer ada, kat sana tak..

    ReplyDelete