Monday, September 03, 2007

House warming

I went to a fren's house last friday, kebetulan merdeka day, cuti...
My fren tu, mak su, invited my family to Hulu Langat.. dari pagi sampai ke petang ko!
Puas hati aku.. hik, alang-alang bejalan, pegi la sesakan you! Umah mak su cantek, siap chandelliar lagi (betui spelling?)..

I had a great time.
Amal & Ameer also had a wonderful time. Ketidaknyer, bantainyer main ps2 ke 3 ntah game transformer yang tak pernah dorang jumpa!
Kami even pegi piknik kat pansun, which was an enjoyable moments for the boys & girls .. ye la, dorang dapat mandi manda, mak bapak ni cuma main2 air sambil jaga aiskrim... ahaks.

Kanda.. he's okay, enjoying the cempedak goreng which he requested me to goreng at mak su's house.. amboi boi boi... buat cam umah sendirik ek!!

Sian mak su and hubby, terpaksa tahan dengan kerenah kami sekeluarga.

6 comments:

  1. selamat datang ler lagi, jangan serik2 ek... kitorang ...sempoiiii

    ReplyDelete
  2. Mak su..
    sempoi cakap utara maknanyer bagus kan??
    thanks for everything!

    ReplyDelete
  3. sempoi maknanya bagus.. oh oh.. eden tak tahu plaks...

    ReplyDelete
  4. Salam...
    Lama tak menjenguk kat sini..
    Akak apa khabar??

    Wahhh...gi umah MakSu ekkk..
    Siap goreng cempedak lagi?
    Sedap tu...

    ReplyDelete
  5. Eh cikgu..akak sihat2 je!
    iyer.. lama tak visit kan?

    Mmm.. cempedak mmg sedappp..beli 3 bijik ari tu, hari-hari kanda kita ngulang makan buahnyer, pastu request bijik dia nak rebus pulak..
    akak dah jemu, tak larat dah, bau diapun nak pening dah ni!

    ReplyDelete
  6. Maksu, pasal tak ajak aku nihh...waaaaaaa...putus kawan lah camni!!!

    ReplyDelete