Friday, November 23, 2007

Curiga

Aku dah tanya ngan mak su... pernah tak dia rasa curiga ngan hubby dia.
Aku tak hingat plak jawapan dia, but aku ingat sangat yang dia kata dia selalu cek hp hubby dia.

Ntah kenapa tetiba datang perasaan curiga plak kat kanda, since dia dapat sms dari sorang pompuan ni, di pepagi buta, blum kol 7am pun. Aku tanya sapa.. dia jawab, budak ofis... tanya bila ofis bukak.

Hmmm.. since bila kanda keje bukak ofis? Eh, since bila jugak dia keje ofis?

Tadi, masa ada peluang, aku cek hp kanda. Nak jugak pastikan pompuan tu punya mesej tulis apa...

I wonder why kanda ada simpan pompuan tu punya no.

Ish... aku dah mula fikir yang bukan2...

Hati oh hati... cuba jangan mulakan, okay?

2 comments:

  1. Check aja akak..w.pun sy laki..n sy tau kalu laki ni nk wat s.thing dia bijak..tp mna tau tak terbijak..haa..check check

    ReplyDelete