Tuesday, November 13, 2007

Makan malam

Hujung minggu ni kami kat opis ni ada buat dinner, 2 taun sekali punya dinner.
Tak sabor rasanyer. Baju kat tailor dah siap katanyer, but esok baru nak antar to me, mmm…

Kita ada Sean Ghazi, ada Harith Iskandar and macam biasalah, ada lucky draw gitu.
Aku harap2 sesangat dan aku berdoa supaya aku menanglaa apa2 this time.

Aku nak melaram waktu tu nanti, nak enjoy, nak makan sakan2 and nak make sure my frens and I gelakkan orang-orang yang pelik malam itu.. heeee, jahatnyer aku!

Nak tau tak tema apa kali ni – A nite of Stars gitu.. ha, kalu tak dress up, jangan pi la ini dinner!

1 comment:

  1. apa orang buat kat makaM malam? orang makan ker orang nengok orang?

    ReplyDelete