Friday, February 22, 2008

Usaha

Dah 3 hari aku jog/jalan laju kat Titiwangsa, starting from Selasa.
Hari ni aku nak rehat, letih benau after 3days in a row.
Tapi hati aku puas.
Aku bagi diri aku 6 bulan or paling lama 10 bulan till end of the year to get my ideal weight again. Berapa tu? hentah.. nanti aku cek balik, then tulis lagi, okay?

Nanti nak sign up kat gym so that ada trainer will teach me how to deal with this problem.

Kawan2 di luar sana tu, berilah sokongan.. bila aku kurus, ia merupakan satu kemenangan untuk kita semua..

8 comments:

  1. waaa gaya hidup yg sihat ... bagus2

    ReplyDelete
  2. lepas kurus nanti kena lah buat parti makan-makan ek..


    oopss!

    ReplyDelete
  3. go go go..moh kita kurus reramai...pas tu cam kata maksu kita makan....

    ReplyDelete
  4. jom umi...kite sesama berdiet...

    ReplyDelete
  5. Kak lady pun kene ada semangat macam umi lah...ni pagi2 ikut hubby pi jogging...tapi dok kat pondok tu baca novel...heheheh...camaner nak kurus... :)

    ReplyDelete
  6. alice..
    thank you for commenting, lain kali mai la lagi ek..

    mak su..
    cam tau2 je aku suka parti2 and makan-makan, tulah pasai jadi cam ni kan?

    muadz..
    nanti kalu dah kurus, i'll cal semua kita parti, ok, orait?

    ReplyDelete
  7. mama ranggie..
    saya diet tak berapa suka ngat.. he heh.. nak tak nak kena gak ubah gaya makan, dari 3 kali makan nasik kepada 1 kali.. tataulah, buleh ke tak..

    kak lady..
    jum kita sesama berlari-lari menggegarkan taman-taman itu..

    syiera..
    thank you for your support!

    ReplyDelete