Wednesday, March 19, 2008

Kan Cheong Kitchen

Inilah rancangan baru 8tv yang acik dapat masuk tu...
He hee.. nervous nih...

Weekend ni nak shoot for the first episode, so bila nak tayang nanti, will inform untuk korang tonton di tivi ek?

Sesapa berminat nak jadi supporter, it's this Saturday, 22 March 2008, at 9.30am at this address. Let me know and kita buleh kumpul2 di sana:

Green Cow Studio/ Filmpoint Sdn Bhd
No. 26 Jalan Tago 11,
Tago Indust rial Park,
Bandar Sri
Damansara,
52200 Kuala Lumpur.
Tel : 62 777 333

Pobebly ada makan2 lepas masak-masak itu! Tataulah.. yang pasti, acik akan nampak 5kg extra, kata org tu.. bila masuk tivi!

Jadi, saksikan kemunculan acik, wokey?

Guys, doakan acik berjaya menghadapi game show ini & menang banyak hadiah gitu..

4 comments:

  1. eden tak kira...ko kena tapaukan lauk pauk masakan ko tu pada hari senayan nak datang ni... wokeh?

    ReplyDelete
  2. dont weri mak su.. tapau tatap akan ku tapaukan.. kerana mu!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete