Monday, March 17, 2008

Rindu


Rasa cam lama benau tak tulih, tapi sebenarnya baru 2, 3 ari je gitu..

Semalam bukak gak, tapi sempat baca entry mak su je, lepas komen, terus tutup...

Yelaa, kalu dah hari cuti, memang maleh nak tengok pc, nanti tak buat mende lain!


Semalam ari terakhir cuti sekolah. Aku layan anak2 je, sarapan, lunch and dinner.

Seronok bila kita gorengkan nasi, pakai perencah paling hampeh, taruk telur je gitu-gitu, plain giler, dorang dah kata sedap. Maybe sebab dah lama umi tak masakkan dorang, kan?

Aku sayang amek ngan anak2 aku ni, semua plain2 je dorang makan dah lazat. Nasik ayam, nasik saja, rebus pasta, makan plain pasta je, nasik lemak, makan nasik je, pelik jugak, but itulah anak2 aku. Kalu berbagai rencah, haruslah dorang tengok dengan perasaan kecewa.. gitu..


Kadang2 hilang mood aku nak masak berbagai kalu kanda takde nak makan...



6 comments:

  1. waaaaa....sang pencinta takde ke??huhuhu..dh habis dah cuti skola kannn..sy nk cuti skola gakkk

    ReplyDelete
  2. Hi anul,
    Cuti kejap je, kann?
    kan bagus kalu ofis bagi cuti sama cam budak sekolah gak, ada semester break gitu, baru syiok, kan?
    he heh..

    ReplyDelete
  3. bebudak tu tak reti ler bab-bab kemewahan makanan ni, dorang tahu makan je. so, apa aje yang mak dorang buatkan, suma sedap. kan aku dah kata, mak masak dengan kasihsayang, tokeh kedai masak dengan kepala otak pikir uwang, kan berbeza tu.... :), anak2ler yang paling menghargai usaha kita. huhuhu, eden pun nak masak plain pasta ler, ahaks

    ReplyDelete
  4. mak su..
    ye lah kan, dorang tau makan je, sebab dorang tau kasih sayang itu ada di situ!

    ReplyDelete
  5. budak budak ni , rasanya apa saja yang mama dorang masak , semuanya sedap.

    eventho air milo 'se che tong' pun sedap jugak tu ...

    ReplyDelete
  6. hi pb..
    tengkiu for your understanding..
    tentu kita semua nak anak2 kita makan sesedap, kan?

    ReplyDelete