Sunday, May 11, 2008

Aku jatuh cinta lagi

Kat tempat korang pernah tak ada staff jatuh cinta sesama mereka?
Ada tak yang berkesudahan menikah?
Ada tak yang tak menjadik but maintain as frens je?
Ada tak pulak jenis yang syok sendiri, fikirkan org tu ini suka kat dia, pastu canang kat semua org?
Pernah tak ada bini orng ke atau laki orng ke, carik soul mate khas untuk masa di pejabat?
Eeewwww... pelbagai ek?

Yang bujang ngan bujang tu okay sangat, dah mmg patut nak cari pasangan.
Kalu yang "duds" (bini mati, bini larik dan bini dah cerai), memang rasa dah patut nak tamatkan zaman duds tu,
teruskan.
Kalu yang "le jands" (laki mati, laki tak balik2 bertahun-taun takde kabar berita or laki dah sah cerai), silalah juga masuk senarai mencari pasangan, kira fatut la tu.




4 comments:

  1. mee segera cintan suka ler

    ReplyDelete
  2. mmm, sapa tak suka mee segera cintan, sila angkat tangan..

    ReplyDelete
  3. mmm, sapa tak suka mee segera cintan, sila angkat tangan..

    ReplyDelete
  4. he heh.. terlebih klik, maka jadiklah macam ada banyak komen, sila lah, sesapa, komen.. marilah kita bincang2 mende ini.. semoga mendapat hidayah..

    ReplyDelete