Tuesday, May 13, 2008

Hilang

Kad ATM beta hilang.
Entah bila lucut dari purse tatau.
Maka dengan ini, bisnes prepaid on line, tergendala sebentar.

Pegilah buat baru..
Ko ingat senang?
Aku dah col bank tu, katanya aku tak bley pegi buat di mana2 branch sesuka atiku, kerana...
aku takde ic.. i mean cuma ada ic sementara... tak laku kat bank tu... how?

Jadi, nanti dulu la kalu nak kena pi home branch, that is KLCC nuh.. kono den amik cuti, bawak anak2 den sekali. Biar kecoh & berbaloi berjalan2 ke bank itu, kan?

Bisnes tuh..kena la tunggu, walaupun terpaksa menghampakan banyak permintaan kat opis nih, aku redha.. huhuuuu.. nangis jugak di hatiku..

2 comments:

  1. amik cuti gi klcc bawak bebudak nengok narnia

    ReplyDelete
  2. mmm, baguih gak tu..
    mula2 narnia, pastu forbidden kingdom, pastu macdonel, pastu sambung plak ngan citer cinta u turn, pastu baru balik...
    wokey tak plan itu?

    ReplyDelete