Wednesday, June 04, 2008

Hantu Korea

Korang tau tak aku ni peminat citer2 Korea?
Like die hard fan la gitu..

Entah kenapa kalu sering2 sangat tengok muka hero or heroinnya, yang tak lawapun jadi lawa, jadi manis, jadi macho.. betui tak?

Semalam aku beli dvd korea, tajuknya.. "my wife is a gangster, 3"!
Despite the kekeringan poket, aku tak pedulik, aku tak kisah, i really dont care. Makan semekut je pun, makanlah aku nanti, i still want to buy the dvd.

So, malam tadik, acikpun tengoklah selepas anak2 tido, selepas basuh baju and gantung baju... see, i still do my house chores... (kenapa ada orang nak pertikaikan kemalasan aku dan kekemasan rumahtangga aku??). Woi macik.. citer tu memang best. Sebenarnya aku nak carik semua citer2 Oh-Ji Ho, but this one is really kelakau... gelak2 besau aku di tetengah malam, kau.

Kanda balik dari kejepun aku tengah gelak2 happy memandangkan citer tu banyak action sangat bercampur kelakau teramat..

Eh, tu jelah untuk kali ni, len kali macik citer lagi..

3 comments:

  1. cerita korea byk kelakar2 ek...

    ReplyDelete
  2. bukan cerita korea kebanyakkannya cerita cintan ke?

    ReplyDelete
  3. sama dengan kita lah..kita pun suka tenguk citer korea :)

    ReplyDelete