Wednesday, August 27, 2008

Kecewa

Last Sunday, kanda found out that Amal stole money from his "tabung".
Very, very disappointed on this.
He was speechless. Aku puas memarah Amal. In fact, this this not his first time he was caught mencurik.. heee geram.

Peliknya.. tabung tu dah sorok, he could still cari.
Bukannya ayah dia tak pernah belikan dorang mainan.. bukannya ayah dia kedekut taik idung masin yang tak pernah beri semua permintaan anak2.. cuba tengok sendiri dalam bilik, kat lemari tuh.. penuh ngan mainan2 dorang la, especially si Abang, since dia lahir lagi lama dari adik, kan?

Still dia buat begini...
Sebagai mak, aku betul2 kecewa...............

No comments:

Post a Comment