Friday, August 29, 2008

Tukar selera

Semalam masa lunch, one of my lunch mate, Elsie ada story mory the morning glory kat kitorang, N, Sitishu and me about how she becomes vegetarian.

Memang aku teringin nak tukar makan dari biasa kepada vegetarian. I've tried vegetarian food before. Aku rasa taste wise, aku tak milih sangat. Sedap je, especially yang chinese style vege food nih. Mungkin satu hari aku akan tukar cara pemakanan kepada vegetarian pulak.

Barang2 vegetarian juga dah senang nak beli sekarang. Nanti aku nak cuba beli sikit2 and galakkan kuarga aku pulak bertukar kepada konsep vege vege and vege...

No comments:

Post a Comment