Wednesday, August 20, 2008

Pot luck with rat race

Best... salah satu sebab aku suka keje kat sini ialah makan. Anyway... kalu tak kejapun, aku still suka makan, but, semalam sebab ada kengkawanlah maka terjadilah pot luck yang seronok!

Kami bertiga je.. hehehe... N paling best, siap masak sendiri kau.. Spagheti.. tatau nama apa, but dia guna mutton.. mmm, shedap you. Siti beli bubur nasi and i just beli nasi impit kuah lontong & sambal. Takde gambo, sori, lupa nak amik gambo sebab kebulur sgt kot, semalam.. hiks.


Kita patut selalu buat aktiviti2 gini, kan?


Semalam jugak, kami, Bav, Siti, N and i went to cheer for our company's team at the rat race, a yearly event organised by Bursa Mesia. It's my second time gi menyorak. Seronoknya pegi tulah, pakai t-shirt sama, jalan berderet ke sana, macam budak2 sekolah.. Tak menangpun team kami.. well.. takde expect nak menangpun. Entahlah.. asik tak menang, next year kita kena amik pelari professional la, supaya kita boleh menang at least top 10 ke. Kalu tak, sia2 je...


Tengoklah gambo2 ni dari hp kawan..





4 comments:

  1. Waaaaa apasal gambar gua tak ada beb....

    ReplyDelete
  2. korang memang... saja.. dengki tahap cipan, tahulah aku antara yang 'tercute' dalam semua yang 'cute'

    ReplyDelete