Friday, August 22, 2008

Takde keoriginalitiannya lagi..

Kecewa dengan Bav. Suruh aku buat keje tu, aku buatlah. But bila bagi balik ke dia, tentu dia alter hingga hilang hasil keje tangan aku.. untuk apa ek? Kecik ati je bila fikirkan. Baik tak payah soh aku buat, sebab takde makna.

Kata dia just susun2, tambah2, well.. dah takde originality.. takpelah. Dah keje dia memang lebih perfect, what to do?



Lain kali, keje2 begitu, I will not do anymore.


Bagilah aku keje2 lain.



3 comments:

  1. namapun manusia mana pernah puas :)) so banyak2 lah bersabar noh!

    ReplyDelete
  2. arisa.. tima kasih la kerana ngingatkan tentang tu, hihi..

    ReplyDelete
  3. biasalah... manusia mana pernahnya mahu puas dengan apa yang dah diberikan walaupun ianya datang dari bantuan orang lain. Apa pun sabar... jangan biarkan segalanya menyelinap dalam hati, nanti yang susahnya diri kita sendiri. Biarlah kalau orang tak mahu menghargai, asalkan kita tahu kita dah menghargai apa yang kita lakukan untuk orang lain... PEACH babe...

    ReplyDelete