Tuesday, August 12, 2008

Selamat hari jadi ameer





He turned 6 yesterday. Ingat just beli kek kecik makan2 kami sekeluarga je. But dia insisted nak ajak Didip (Razif) datang rumah and buat party.



Aku takde masak apa2 for this party, but just buat air teh o ais je.




Bila Didip datang, kakak Didip and Aida (sepupu Didip) datang jugak. Seronok kemain si Ameer, kira tercapai gak la niat dia nak ajak buat party.



Hmm... budak2, tetap perangai cam bebudak, kan? Layannnn... Uncle (kanda's boss's father) gave him a box of chocolate, tu je la hadiah berbungkus, selain opah bagi angpau. Umi, ayah and abang dia just bagi ucapan dan ciuman je, boleh?

Lauk sambal tumis, ikan goreng, ulam kobis and cecah asam untuk santapan malam tadi.

No comments:

Post a Comment