Tuesday, August 12, 2008

Susuk

Hari yang agak bosan. Breakfast kat plaza sentral with Bav, Mira and Posh. Cecadang nak gi tengok wayang citer “susuk”. Can u imagine, we all want to take half day off just to go to the movie. Kalu ikut aku, on je. Ahaks.. lama gak tak gi wayang with frens, kan?

Tapi, tu sumer just rancangan, selalunya tak jadi. Semalam eh, Sunday, aku ada gak bitau kanda, nak ajak dia tengok susuk ni lah, but dia tanya ada ke duit? Laaa, kan kanda banyak duit, kata aku.. hi hi.. Dia tak pulak marah, but dia kata, banyak nak pakai lagi duit tu, buat belanja rumah and everything!.. Hmm…

Aku try je, tau dah takkan dapat de.
Kalu keluar tentu2 kanda nak bawak the boys, takkan nak dia kuar berdua de, boleh kerat kuku beb! Kalu dah kuar sekeluarga, bukan bley bajet sesikit, kan?

Mmmm.. how? Tunggu je la waktu dan hari yang lain. Mana la tau, kan?

No comments:

Post a Comment