Tuesday, October 07, 2008

Angin akibat makan berbagai..

Semalam, sampai gak cita2 N and aku nak makan makanan siam kat KL Central tu. Kami dah survey since bulan puasa, then bertekad, balik cuti raya, kami akan terus ke sana untuk menikmatinya.. akhirnya!! Sedap betul laksanya, kenyal2 gitu. Aku ngan CT siap beli mangga and pulut santan… fuiyo, syahdu, tambah plak ABC dia yang berwarna-warni!

Lupa nak snap foto leleh makanan tu. Tak hingat benda dah, bila dah mula ngadap, heheh…

Tatau pasal apa la pulak, petang sampai ke malam, perut aku krukkk krukkk je. Beranginnnnn manjang. Sampailah ke pagi tadi masa bangun tido. Sib baik still dapat tido lena, walaupun rasa sejuk nyucuk sampai ke tulang.

Hari ni, kami nak gi makan Yong Tau Fu pulak. Rindu jugak tu. Lagipun nak cleanse kan sikit perut nih. Makan tah apa2 since first day raya till yesterday. Lepas ni, nak makan jenis2 soupy2 gini je.. amacam?

No comments:

Post a Comment