Thursday, October 09, 2008

Open house

Ada tak korang dapat jemputan openhouse?
Aaaaaahhhh...
Kenapa takde orang jemput aku?

Eh, ada lah, kemarin hari selasa tu ada pegi sampai ke Putrajaya, rumah Ana anak buah kanda.
Tah ceruk mana dia tinggal, tapi mmg banyak betul perumahan kat dalam2 sana tuh!

Lepas umah Ana, gi umah adik dia plak, kat blok blakang dia je, rumah Monasari.
First time jumpa suami dia, tupun lepas dah 3 anak dia baru dapat jumpa.
Sib baik suami dia hensem and pandai melayan tetamu.. akakkaka!! Tah apa2 aku rating dorang, tataulah.

3 comments:

  1. Ha ha tak tahan part suami dia hensem tuh..

    kak sya pun tak de lagi jemput cuma anak2 ni aje sibuk jemputan ngan kengkawan sekolah

    ReplyDelete
  2. Kalau dia x hensem camne lak?... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. hi kak sya..
    tima kasih datang umah saya sini.
    tak penah jumpakan, mestilah bagi komen sket, heheh.

    dear akuni..
    kalu dia x hensem, saya takkan tulis hensemmmm.. betui tak?

    ReplyDelete