Wednesday, January 21, 2009

Pagi Rabu yang tenshen

Pagi2 sampai opis, boss aku dapat cek dari client. Pass plak kat aku.
Aku blum letak hembeg nih. Terus disuruh itu ini. Dia ni mmg tak menyabar. Workaholic sangat tauu.. Kalu cek tu untuk aku takpelah jugek. Mmg takde life orangnya. Bofren takde, kuarga jauh, gitulah jadinya. Kejelah teman hidup dia.. mmg pathetic ya amat!!

Bav plak cuti, called me this morning. Takpelah mek, do what u have to do and come back when u are done with it.

Aku rasa bodo ngat bila Aryati bitau dia dah turun 5kg berat.
Aku ni tak kuat semangat.
Aku kena buat more and more exercise and jangan amik carbo diet (langsung).
Makan sup2 je, okeh?

Tensen nihhhh!!

2 comments:

  1. ko boleh wat kak, trust me! dulu ko kan leh kurus. just cut your cabo tu, amek 1 meal jek sari, makan yong tau fu + sayor-sayoran + plain water + workout..........insyAllah sure heboh! ko leh kak...cuma la ni ko dah lama tak diet cam dulu...now pelan2 k..plan....everything pun must plan...ok??

    ReplyDelete
  2. ye.. aku buleh, mesia bulehhhhh!!

    ReplyDelete