Wednesday, February 11, 2009

Kerja OT

Kanda since dah joined company baru, takdenyer pernah balik awal. First day tu aku masih ingat lagi till 12 malam lebih, second day till 3.30am, pastu the days after that, semuanya lebih dari kol 10 malam baru dia balik.

Masa aku tengah buat entry ni pun, time is showing 12.03am. Dia still tak sampai rumah.
Kalau aku pandai kira la kan, tentu kencang duit OT dia, kan?
Aku nak cuba mintak cincin cukup bulan ni, agak2 nya dia bagi, tak?

Ini sebenarnya adalah entry kebosanan menunggu kanda pulang, okey?

4 comments:

  1. Waahhh bln ni beli cincin pastu bln depan mintak la gelang plak .. k'chingggg

    ReplyDelete
  2. eh, good idea la alice.. yeahhhh, gelang silver lah.. k'chhingggg3

    ReplyDelete
  3. wowww best nye company husband kak su ada ot lagi.. emm kat sini pun ada gak ot tapi ( on Time ) kena balik.. hihihih

    ReplyDelete
  4. ms/mr. anonym..
    len kali tinggalkan la nama pendek anda bila dah komen ye.. boleh kita berkenalan..

    ReplyDelete