Monday, July 13, 2009

Laporan minggu ini


Lama ek, aku tak menulis kat blog yg kucentai ini..
Mungkin aku terlalu sibuk melayan keje2 di pejabat dan bila sampai di rumah, aku jadi terlalu sibuk melayan keletihan badan tuaku ini. Sementelah umur meningkat setiap hari, maka akupun jadi bertambah banyak lemak untuk membuka laptop dan menulis di rumah. Lebih seronok layan budak2 main robot transformer dorang yg dorang kumpul duit beli. Sungguh dahsyat kemahuan anak2, kan? Deme sanggup menahan tak belanja sekolah, demi menyimpan untuk membeli transformer di petronas. Sungguh kuat keazaman mereka. Kalaulah keazaman gitu yg digunakan waktu berusaha mendapat A di sekolah, kan ke bagus???

Baru2 ni abang Tajul, laki kak Lina, kakiparku, meninggal dunia secara mengejut. Sakit jantunglah tu biasa.. Maka beramai2lah kami naik ke kg. di Kuala Perlis bagi memberikan penghormatan terakhir pd abang Tajul tuh. Dia memang seorang peramah, baik hati dan selalu menolong sedara-mara. Not much I can say, aku teringat sgt ke dia bila dia bagi kami vocher free ke Bukit Merah Lake Town Resort dulu.. Aku siap pegi ngan Angah sekeluarga. Nama ndak beli sendiri ke sana tu, idaklah.. Tima kasih bang Tajul.. jasamu sendirias ku kenang.

Baru2 ni Lela came over to Selayang for training in KFC Holdings. Pastu Sema and family including abg Brahim & KakZizah sekali are flying to Sabah for kenduri. Seronok bila family get together, kan?

Apa lagi berlaku baru2 ni? Entah, takde yang menarik mana nye..

No comments:

Post a Comment