Tuesday, August 11, 2009

tikus keparat




Tahun ini, aku jadi lagi supporters for the rat race. Kali ni dah ntah berapa kali aku buat menda ni with pwc. Aku dah bosan.








Tapi, sebab nak bersama2 ngan kawan2, nak hepi2, aku lupakan kebosanan aku itu.








Kali ini, aku and the gang naik kreta aku ke sana. Park le memana, ntah mana aku park tadi, tak taulah... Janji cepat bleh gerak balik.








Kawan2 yg menjadikan acara ni menarik, kalu idak, takdelah aku nak pegi dah.. takde makna..




No comments:

Post a Comment