Thursday, October 29, 2009

Anak buah datang dari Penang

Semalam petang kaklong Farina came with hubby dia dari Penang. Aku kena amik dorang kat hentian Duta. Gelabah gak nak ke sana dari opis, sebab tak pernah buat drive sendiri. Sekarang, semua tempat nak pegi, kena belajar sendiri, kan?

Farina dah sampai masa aku tiba tu, dah makan2 pun nasi lemak bungkus. Kanda pun ada sana jugak.

Pagi ni tadi kami pi hantar dia ke SPA kat jalan cenderasari tu, dia interview kat sanun. Nak cuba jawatan dgn gomen pulak. Mmmm.... kalu dapat, dua2 laki bini tu keje ngan gomen lah nampak gayanya.

Aku peninggg... terlebih makan karipap kot pagi nihh??

3 comments:

  1. Laaa...makan karipap pun pening ke..:P

    ReplyDelete
  2. Dia ade galah tinggi la iera..ehh..darah tinggi! hikk...b careful kak oi..u r wht u eat maaa...

    ReplyDelete
  3. dear syiera.. fyi, akak mmg gile karipap.. tapi idaklah pasai karipap aku jadi gitu.. mungkin terlalu banyak makan kotttt..

    dear atie pulak..
    mmg ko seorang yang amat caring... aku memang apa yg aku makan.. tu yg jadi rupa ini, cam karipap dah haa muko dennnn..

    ReplyDelete