Tuesday, November 24, 2009

Bosan


Aku ni takde banyak keje ngat harini. Entah kenapa.

Ada orang kata aku garang benau, tu pasal orang takut nak bagi aku keje. Betui ke?

Tapi kalu takut berdepan, can still email to pass me work. I still accept maa, i still can do.


Hihi.. i wonder why people say things like that. Do they know if i have tons and tons of work?

Do i tell people that i received lots of assignments?


No, kan? I just do it. At my own pace. All and all, by 5.30 aku dah boleh balik. Keje tak menimbun.. takde tertunggak, udah! Ko tau ke? Tak, kan?


So, kenapa ingat aku tak de keje?

Jgn ingat ko banyaaaaaaakkkk sgt keje and aku cam tak nggelupor cam ko, aku takde keje, okey?




2 comments:

  1. kasue, kes ko ni takde kena ngena hidup mati ngan aku kan??

    ReplyDelete
  2. atie dear..
    ko mmg takde relevant dalam ini picture, hhehe..

    ReplyDelete