Wednesday, November 25, 2009

Sayang

Anak-anak tunjuk gaya seronok sebab cuti sekolah dah mula.. walaupun umi and ayah tak cuti untuk bawa deme berjalan2 keliling kota atau ke mana2 destinasi percutian yang diidamkan!


Jimmy, antara kucen2 yg ku sayangi. Makan saja apa yg kita bagi, hatta mihun yg penuh dengan sayur2an dan fishbol je. Anak aku, Ameerpun, takmo makan sayur2 ituuuu...
Makanpun kat kerusi macam kita, but kena berdiri je.. Kucenku ini memang menyenangkan, semua makannnn...


2 comments:

  1. Not everyone pun bawa anak g cuti ke destinasi2 yg terkenal... make a point to bring them around kl or selangor pun dah orait dah. Nama pun budak2 as long they out from the house... there in heaven already.

    May I suggest.. g zoo dekat ngan umahkan... ada nite zoo jugak... bawalah ke air terjun2 kat area umah mu tu.. so atleast hujung minggu tu adalah masa ngan anak2.. dah lah hari biasa di umah so weekends kita enjoy!.. g Kepong ke bawak anak main layang2... my kids lov to go there.. dapat pijak tanah... ha ha ha...

    if not pun g klcc... masak dari umah dari main ke swimmng pool..... free lagi.. aku slalu gak buat lagu tuh!.

    Hope .. you have few plans for the kids over the weekends. Lov u...

    ReplyDelete
  2. dear ms. anonymous..

    thanks a million for your great advise!

    ReplyDelete