Thursday, November 26, 2009

Mataku sudah separuh tutuppppp...

Pagi makan nasi lemak lauk ayam. Hulamak.. kenyang beb.. Alhamdulillah...

Buat keje sambil baca2 email dari kawan2, merapu2 sikit, goreng sana-sini sikit..... tup tup dah kol 12, time lunch beb!



Kuar gi KL Central ngan Siti and Aida. Dah planned baikkk punya nak makan ytf. Eh, korang tau ke ytf tu apa? Dah biasa ngat tulis ytf.. hihi.. yong tau fuu.. gitu. Padahal perut masih kenyang ni.. Makan jugak, tak kira, sebab ini masa makan, kan?



Balik lunch udah ngantuk...

Sapa yg salah di sini?







p/s: aku hangin and merajuk taknak ikut kanda balik bukit mendi raya aji ni. aku teringat dan sentappp sangat kes aku ajak dia dating haritu, dengan senang hati tolak ajakan aku.. kali ni aku nak dia rasa cemana perasaan kalu ditolak...

2 comments:

  1. sedih no saya baca kisah akak ni, nnti saya buat novel utk akak yee... lelaki nie mmg, makin tua tidak di layan nyer perasaan kita, tapi kalau sales girl kat shopping mall tu kemain lagi, setakat nak cari warna baju pun nak mntk tlg carikan, mcm ler selama nie rabun warna... sabar ye kak, bnyk2 kan baca doa makan... mesti cepat kenyang... hehehee... - yanty(yl)

    ReplyDelete
  2. yanty yanty..
    ko mmg kawan yg memahamiiii..

    ReplyDelete