Monday, November 16, 2009

Makan malam yang tak dapat kulupakan...

Masa baru2 sampai... teruja kao..



Besday girl, malam tu sungguh cun melecun!

Hari tu 13 Nov. 2009, aku dijemput gi dinner besday Ati. Actually her birthday was on the 12th, but we celebrated on that day.



Aku dengan bebunga hatinya rasa seronok dijemput sebab aku dah masuk senarai besfren dia.. hik.


Banyak mende dia soh buat. Aku buatlah seadanya.




Makan malam tu sangatttt sedap.
Kami makan dengan senyappp sekali..terpaksa...
as this is one of the tasks we were to do...
Games yang diaturkan pun memang out of this world... tapi kami enjoyed.



Sib baik ada karaoke bersama-sama. Dapatlah jugak release tension yg lama terkumpul.. apa lagi.. melalak la bagai nak rak!






Besday girl memakaikan bedak sejuk ke muka setiap orang...



acara bedak sejuk - membuatkan hantu kopek rasa lagi lawaaaaa...


Ati, thanks for being my fren and for arranging the lovely dinner.


Others tu, i will always treasure the moments until i die....


4 comments:

  1. Ambbooii...seronoknya depa..:) Next year boleh buat lagi.

    ReplyDelete
  2. memang seronott.. satu2nya event yg tak penah di buat org. tapi, kami memang enjoy!!!!

    ReplyDelete
  3. syiera, alice and syurei..

    thanks for sharing the happinessssss....

    ReplyDelete