Thursday, March 18, 2010

Khamis itu datang lagi ...18 Mac 2010


Aku tau harini hari Khamis, besday Maznah Selamat, kawan sekolah aku dulu.
Tapi bukan itu yg nak kutuliskan di sini.


Apa sebenarnya?



Entah.. aku takde idea sekarang ni. Ingat semalam nak buat entry baru, but, ntah apa ke yang menjadi halangan. Keje la kot.. sekarang ni mmg bizi tahap cipan aku.. Bukan saja kat opis, malah balik ke umah jugak. Maklumlahhhh... aku tak dapat lagi hire bibik, kan? Berangannnnnn... takpe, tak kena duit berangan, free gitu.. teruskan!!

Kalu kak Nita dengar tentu dia meluat, nak amik bibik konon, kain basuh je la sendiri, pinggan mangkuk basuh sendiri, kain lipat sendiri, gosok sendiri, masak sendiri dan segala2nya kena buat sendiri okeh!
.

Hhahaha... ye tak ye, selagi terdaya, buatlah sendiri.. pelan2 kayuh.. ye tak?

Kenangan kelas menari ngan kawan2 masa beach party haritu.. i miss the feeling laaa!


2 comments:

  1. Kakkkk...gmbr Ai tkder ke? Huhuhu...

    Yang betul,

    Akla the chubb...y

    ReplyDelete
  2. Sori akla.. hang dok belah depan..
    gambar lain la kottt!!

    ReplyDelete