Friday, March 05, 2010

Nak jugak

Dengan pantasnya acikpun menaip entry ini.. sebab member kata kenapa takde entry baru..

Takmo terima aku kata aku bizi.. tak sempat buat..
Katanya... aku kan pantas je menaip... like 100wpm kan.. takkan tak buleh buat dengan sekelip mata?

Ha.. tercabar tauuuu... org kalu nak tengok sgt entry yg hari2, haruslah entry tu tak bermutu.. ewahhhh!

Tapi ye lah, keje sini memang aku tak banyak ngat masa terluang to laze around like my ownself own this audit firm.. but, i shd find time.. just to release the feeling of putting something into words, kan?

Mampuih.. amik kau..
Aku nak citer pasal kawan2 setia2 usaha2 aku kat opis nih..
Sokmoo ngeluh ketua2 buat hallllll sokmo.
Ketua plak, baik2222 benau.
Duit gaji beribu juta lemonpun cam tak ckuuuuppp lagi..
Komplen setiausaha dia tak berusaha.. gitu.. boleh?
Adaaa jer kisahnya..

Padahal.. kalu setiausaha tu tak berusaha bersungguh2, tak dapat dia duit dia yg banyak dia dah kuarkan membelanja semua2 tu, tau...

Tu jelah.. motifnya.. hargailah setiausaha anda yg sentiasa berusaha menjadi setia selaluu...

Ha... jadilah entry nak cepat beta yg agak sibuk minggu ini...

3 comments:

  1. Aku mmg seorang yg setia dan berusaha tak dpt gajipun tak pe sbb gaji aku yg tahun lepas kan tak pakai lagi

    ReplyDelete
  2. Kak, bosses nih bila seksiteri2 derang tkder, baruuuu derang nk appreciate sbb masa tuh bru tau susah. If not, haiii pandang sebelah mata pon idak....

    ReplyDelete