Thursday, April 22, 2010

Bak kata p.ramlee.. dugaaaannnn

Banyak sudah berlaku since day 1.
Antara dugaan2 aku bila buat bisnes ni ialah no. satu sekali modal. Berapa lama dah aku menunggu buah yang tak gugur2 nih… Naik segan dah kat OG tiap kali nak amik barang. Kanda pun macam dah putus harap je menunggukan buah yg sama jugak..hehehhe.. Memang aku takmo berutang, but then.. inilah dia dugaan paling utama aku hadapi.

Kedua plak kawan. Aku tak sangka semua ni terjadi pada kawan aku yg paling baik dalam dunia nih. Dia buat sedaya upaya dia utk bisnes nih. Yelah, tapi kerana sesuatu yg dia tak buleh elak, dia pun terpaksa mengaku bahawa dia dah tersilap dan semua langkah selepas ni adalah dari kesilapan tersebut. Aku redha sangat-sangat. Masyaallah.. memang berat dugaan aku nak mula berniaga nihhhh.. Kau tunjukkanlah ya Allah…

No comments:

Post a Comment