Friday, April 09, 2010

Khasiat jus bidadari



Pernah dengar DCL?
Tentu x pernah.. ramai tak pernah dengar kalu aku sebut gitu.
Tapi kalu sebut jus bidadari, ramai yg tau pulak.

Apa yg buatkan jus bidadari ni digilai wanita2 masa kini?

Ini antara sebab2nya:
- perawatan organ dalaman seperti vagina, mengecutkan rahim
- mencegah cancer serviks
- meningkatkan antibodi
- merangsang keinginan seksual (maklumlah letih bekerja, melayan anak2, keje rumah dsbgnya) sedangkan melayan suami adalah paling utama
- melegakan senggugut
- sumber alkali yg tinggi (ada wanita mempunyai peratusan asid yg terlalu tinggi dalam badan, so, susah mengandung!)

Akak memang mengamalkan jus ini 2 kali sehari, dan dah terbukti berkesan.
Kanda tak pernahla komplen dulu, but sekarang nampak dia lain la sikit, u know what i mean. Pantang kita sentuh, on saja.. haaa! Kita pun tak delah cam berat sebelahhhh je, sebab kita sendiri pun dah ada peransangnya, kan?

Pagipun dulu liatnya akak nak bangun, but now, by 5.30am tu dah tup tup terjaga, walaupun kunci jam nak bangun kol 5.45. Buleh la buat senaman sit-up sikit2, or jalan2 laju kat luar rumah for 10 minutes sebelum mandi, kan kan?

No comments:

Post a Comment