Wednesday, July 07, 2010

Jual apa harini

haaa.. macik nak citer pengalaman macik dgn produk berquality dari DCL...
antara banyak2 produk yg macik dah guna ialah jus bidadari and inte-cleanse:

1.. bidadari, 375ml




HARGA PRODUK: RM 77.00. Harga bagi Semenanjung Malaysia sahaja.

kandungan bidadari adalah:
madu asli
sireh
akar serapat
kacip fatimah
kurma
manjakani
serai
jarum mas
asam jawa
herba-herba terpilih

khasiat dari setiap kandungan di atas ini sudah diketahui mmg tinggi nilainya utk kesihatan, especially utk wanita.. kan?

komen dari kawan2 pulak:
a. "bukan saya je yg rasa perubahannya kak, suami saya pun"..
b. "he seems to want it more and more.."
c. "i dah tak rasa letih lesu lagi, lebih bertenaga adala, nak bangun tido pagi la"
d. "suami saya dah puji, kak..."

tu jelah dulu..yg saya dapat coretkan dari client2 saya.. nama tak dapat disiarkan la kannnn...





Inter-Cleanse (Herba) 20Inter-Cleanse (Herba) 20 Capsules x 500mg - 2 pek


HARGA: WM: RM48.00. Harga bagi Semenanjung Malaysia sahaja.

2.. inte-cleanse.. gunanya utk mencuci usus - senang citer, ubat lawas ke tandas.
ia membersihkan usus dgn cara membuang kekotoran2 di usus. usus itu adalah tempat segala benda bersarang, jika 30 taun umur kita, dan tak pernah dicuci, bayangkanlah berapa banyak kekotoran telah terkumpul di situ. bila dah bersih usus, barulah senang badan kita nak serap segala zat dan vitamin dari makanan dan juga senang nak buang air besar, takde sangkut2 lagi. setiap kali, pengalaman macik sendiri, kalu termakan makanan berlemak (tak sengaja tau..) macik secara natural akan segera ke tandas selepas 2 jam, buang abis.. Sistem penghadaman macikpun sudah mula berfungsi dengan baik sebab usus sudah bersihhh..

all in all.. memang produk2 ni berkualiti dan sgt laku di pasaran
blum pernah lagi macik dengar komplen dari client acik tentang keberkesanan produk2 di atas ni. once dorang dah beli, pasti dorang rasa perbezaannya, dan tentu akan terus menjadi pengguna setia.. haaa

skrg ni acik tengah mencari rakan niaga yg buleh sama2 berjuang menaikkan bisnes ini.
sapa2 yg masih tercari2 bisnes apa yg nak diusahakan, cubalah dgn DCL, modal yg cukup minima, tapi sudah ramai yg menjadi jutawan..

macik boleh dihubungi di talian hayat 014-7242 338, mintaklah umi ameer or macik su!

No comments:

Post a Comment