Tuesday, July 06, 2010

Makan dengan kawan2 selepas 23 taun??

yo.. korang musti dah selalu dengar kisah reunion sebab fb kan?

aku baru2 ni sgt bertuah, dapat jumpa kawan2 darjah 6 and tingkatan 1 till 5.
best wehh.. segan mmg la segan, sebab dorang semua dah berjaya keje dan hidup.
tapi, aku selamba jelah.. kalu nak tunggu aku berjaya baru nak jumpa kawan2 lama,
bila la pulak, kan?

hehehehh.. tima kasih la korang semua ye, sudi trima aku sebagai kawan still .. zakir, pat, jamil, khairil, intan, rosfidah, azlina, azira, siti zen, pyan, ramli, azrai anak cikgu samsiah (hehehe.. suka title ni), sapa lagi... mmm, noorhafizah, izatul khaliq, mailizah and hooi leng. kalu tetinggal nasiblah tu.. .. hahah

later will post pic here.. if i can find one.. hahhaa

guys, u all are fabulous people.. u know... perangai still cam dulu jugak, kan?

No comments:

Post a Comment