Friday, July 30, 2010

naik ketapi dari gua batu

ha kauu.. tajuk tak hengat kontroversinya, kan ..
sebenarnya semalam lagi dah mula operasi komuter dari tempat tu..
aku dah lama tunggu kot2 ada kemudahan tren ke tempat aku ni kan..
ko taulah, selayang kan kira ulu ulu kononnya, nak ke town.. kalu ada tren kan.. kita mudahlah, takde jam la kiranya..

hahaha.. akhirnya masanya tiba jua
seminggu ni masih free from batu caves ke sentul, cuma kira singgit je dr. sentul ke kl c.
aku rasa kalu mula operasi bebetui pun idaklah semahai 2.40 macam lrt putra tu..

apa2 pun, aku bersyukur nikmat Allah ini.. memudahkan sikit aku gi keje balik keje..
alhamdulillahhhhhh

No comments:

Post a Comment