Tuesday, August 24, 2010

rombongan cik yah naik komuter dari batu caves ke sentul



yg tudung kelabu2 tu ialah ketua romb0ngan, sebelah kirinya berbaju putih adalah makyang.

acu and family kira cam relaks je, padahal hati dalam berdebar2.. mana taknya, first time naik komuter kauuu...



cucu-cucu mak yg lelaki memang tak lepas peluang menunjukkan aksi2 pelbagai..



posing kau, jangan tak posing



this is my family.. ni dah tiba di sentul, kena patah balik batu caves, cross over to the other platform. tak sangka kanda nak ngikut.. ngeh heh heh


lama la pulak ketapi ni, well.. ramai2 macam2 gaya! mak yg tepi sekali tu, sabarrr je!



dua dara anak sedaraku, alia and atul
seronok dapat berkumpul satu kuarga cara cam ni. ini malam sabtu, 21/10, kami keluar lepas isyak beramai2 ke stesen komuter batu caves utk merasai pengalaman menaiki komuter.. walaupun hanya pergi ke sentul dan balik semula ke batu caves, ini adalah satu pengalaman yg tidak dapat kami lupakan..
masing2 cuba buat planning nak pi mana2 pulak selepas ini, sebab dah tau, cara nak naiknya..
hehehe.. aku la yg bawak dorang semua sejak aku sendiri dah mula menggunakan kemudahan komuter ni since its first day of operation - 29 july haritu

No comments:

Post a Comment