Friday, August 20, 2010

psycho ke apa

pagi ni aku masuk opis lambat sikit..
masuk je org2 sinun kecoh ada tulisan guna marker merah kat atas meja one of the staff

"i will always love u, please dont forget this crazy guy!"

inilah yg ditulisnya
sapa tulis.. entah

kalu ye suka pun, antar bunga ke, coklat ke, best jugak ye tak?
dahlah tak tulis nama, pastu conteng ngan permanent marker lagi tu..

admin tengah investigate sapa kah yg durjana itu ..
ada gak yg kata org mabuk sedang luahkan perasaan yg tak buleh diluah ketika siumannnn.. kes tak berani menghadapi kenyataannnnn...

macam2 pesen

No comments:

Post a Comment