Monday, October 11, 2010

weekend yg sangat memenatkan

ingat sabtu ahad nak relaxxxx je macam kucen atas nih.. sambil layan anak2 main games ke kan.. sebenarnya anak2 yg layan aku, hihi...
tapi....
bila kanda sms bitau abg dia, abg zain and anak sedara nak dtg esoknya (ahad).. aku terus rasa dalam hati .. "alamakkkkk" ...entahlah, sejak kisah anak2 dia buat tak betui kat aku.. aku jadi tak suka kuarga dia semua, how?
susah nak repair dah!

tapi weekend ni mmg penat.
penat berjalan ke umah org kawin, rumah pengantin pompuan Yus, kat kuala selangor, pastu pi melawat anak sedara, dah bersalin kat HUKM. sampai umah, dah siap2, layan semula games till 11 lebih.. huhu.. lenguhhh. but, i had fun!!

No comments:

Post a Comment