Friday, October 08, 2010

online again


skrg aku dah boleh online again at home.


takyah terkejar2 nak bukak tengok status kawan2 kat fesbuk lagi.
buleh dah terus buat new entry kat blog bila idea tercetus and bila hati gerem... heheh


pat lowe yong, kawan sekolah rendah aku, tak leh kata aku anti-social lagi, sebab aku dah boleh join dorang punya conversation on ntah apa2 topik ntah.


tapi ini semua bergantung kepada kesibukan anak2 dan kanda, kalu deme nak guna internet, aku malas jugak nak kacauuu..


still ada banyak alasannnnn

No comments:

Post a Comment