Tuesday, November 30, 2010

cantiknyaaa rambut kau..

last weekend, ahad, aku rasa seronok dapat bawak anak2 and tak lupa jugak kanda pi tengok wayang.

sebab kami cari movie yg ada 3D, maka Rapunzel lah, jadi pilihan.

suka sgt citer ni.. mmg tak pernah ingat jalan citer dia masa aku baca zaman kecik2 dulu, pastu bila dah tengok, baruuuu aku tau cemana.. seronokkk!

overall, aku mmg terhibur. gambar cantek, even kena pakai spek 3D yg tah apa2 tu, tapi aku sendiri boleh experience macam aku dalam itu cerita.. sgt berangannn, kan?

takde subtitle la tapi, sebab kata budak penjaga pintu tu, mmg takde, sebab mai direct dari US, boleh gitu alasannya?

lepas ni kita tunggu citer apa tu ek.. aaaa.. Narnia pulak, pastikan cari yg 3D okey?

6 comments:

  1. Umi ameer... teringin nak bawak anak2 pergi... tapi selalunya akak ajak tgk yang biasa je...tak tgk 3D.... sebab anak akak yang sorang tu cepat mabuk...

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak bawa anak2 tengok cerita ni.

    ReplyDelete
  3. hi kak anie..
    mmg berbeza kan tengok 3D, lagi pulak gambarnya cantekkkk sgt, tentu best!
    mabuk 3D.. hahahah, mula2 je kott!

    ReplyDelete
  4. izman,
    cepat2 bawak, budak2 and bapak budakpun akan teruja.. aku siap ngalirkan air mata kau.. huhu, ada part yg sedey sgt tuuu...

    ReplyDelete
  5. kak,

    addoii...nk gak la p tgk!! member2 habaq ceta ni best...so harusla p tgk.
    on the show now is harry potter, pehtu Narnia plak. Layan wayang ajerla cuti-cuti nih...aahaakkss..:)

    ReplyDelete
  6. dear syiera,

    mmg best la tu.. takpe ira, back to back to back kita layan movie dec. nih..hihhi..
    i likeeee!

    ReplyDelete