Saturday, January 15, 2011

berapa punya bosan daa

cuti ujung minggu tapi kena bangun awai.. kenapa ek?
ntah.. tak bley tido lagi cam selalu.
kanda plak balik kol 4 pagi kau.. sian dia, teruk bekerja.. bangun tadi, tetappp pegi keje cam biasa .. kanda mmg hero... kalu aku.. haruslaaaah pi lewat kottt..tataulah
apakah..

aku siapkan sarapan
anak2 sibuk bersiap mandi sebab, kalu tak bersiap semua, aku takkan benarkan mula main games kat internet. sanggup dorang masing2 nak amik giliran masing2 main.. akupun sama. hihihi.. skrg ni masih tak abis lagi ketagihan aku main buat kek.. cake mania. huhu..
nanti bila dah letih, aku berentilah.. nak buat cemana.. aku suka, kan?

lunch masak apa ek.. telor dah rebus 4 bijik, ingat nak buat sarapan, tak jadi tadi, sebab anak2 and aku sendiri makan kuih pau and karipap kak bedah. so, telo ni buat makan mix dgn mayo and pepper petang nanti, amacam?

so, aku masak ikan kembung goreng, sup sayur sawi and kobis with fishball and sambal tumis ikan bilis. eh, tak ketinggalan telo dadar jugak. 4 jenis tu, dalam malas2 di hari2 cuti nih ... tunggu kanda, kot2 dapat makan lunch sesama, smpai kol 2.30 dia tak balik2 gak. Last2 sms masuk kata dia soh kami makan dulu, dia balik lambat... aduyaiiiii... lecey tauuu.. tadi kata da nak balik dahhhhhh...

beginilah keje kuli, kan?

No comments:

Post a Comment