Thursday, March 24, 2011

Lagi lagi bidadari

eh... ko ni asik citer pasal bidadariiii je..
hek eleh.. aku punya suka la, ini bisnes aku..
takde kena mengena dgn hidup ko, kan?
aku tak pernah kacao org, ko kena expect yg aku jugak tak nak org kacao aku..
bunyik kasar je kan.. tapi.. ada aku kesah?


aku nak citer hal bidadari.. bina dari dalam diri..
sgt powerful dan berkesan jus kurma dan madu, serta herba2 melayu kita yg hebat di dalamnya.. bukan setakat mengetat.. ehehhe... ini biasa sgt, tak buleh elak, mmg dah jadi trademark, kan..
so, kalu kita kata .. bad mood, good mood, dengan bidadari, dia jadi kemoot hahaa.. kemut youuu!!


senang sangat menjualnya.. aku dah mengguna, my own personal experience la kan.. aku share je ngan gang2, maka.. bila dorang cuba, berkesan, pastinya mereka akan cari aku balik .. dan dorang semua setuju dgn komen aku masa bercerita pasal bidadari nih..


alhamdulillah..
aku suka sgt bisnes ni.. walaupun kecil2an, inilah dia yg aku cari2 selama ni. membina ummah berdikari katanya..


pening melihatkan gelagat manusia (boleh panggey manusia ke?), tapi aku redha, demi menjalankan ibadah ni, aku biarkan saja mereka itu semua.. cewahhh.. bahasa apakah tersusun ini? tak suka.. tak suka.. lari imej aku yg brutal nih.. hehhehe.. ye ke brutal.. aku kuat nangis tau.. eh.. pebenda aku merapik nih... sohih ada yg bengang membaca..
adios proncos.. ahjumma

No comments:

Post a Comment