Wednesday, August 24, 2011

cuci bersih

kali ni kita citer pasal produk hebat masakini.. inte-cleanse







harganya RM48.00 utk 20 capsules (harga rakan niaga RM38.50 sahaja)


ia jugak dikenali sebagai ubat berak bagi sesetengah org yg menggunakannya utk memudahkan dia ke toilet.. ada jugak menjadikannya sebagai penahan minyak dalam makanan, ada jugak yg cuma mengambilnya sebab nak mencuci usus dari toksin2 dan segala mak nenek lemak atau tahi kering yg terkumpul lama dalam usus. utk pengetahuan anda, usus kita boleh menyimpan sehingga 30kg tahi kering.. tu yg ada org gemuk sebab semua tahi2 kering tu tak dapat keluar!!





ia berkesan dan anda takkan terasa seperti terceret-beret dan tak menyempat-nyempat nak ke tandas. dgn pengambilan dos yg sesuai dgn berat badan, maximum 4 kapsul, anda cuma perlu bagi 8 jam kepada usus anda utk memproses dan membuang semua sisa2 kotoran di usus anda!


dah lepas tu usus anda terasa bersih dan mudah menyerap zat dan membuang yg tak diperlukan setiap kali. lagi pulak, yg paling bestnya, perut anda akan jadi kempis dan anda senyum lebar sebab dah turun beberapa kilo!!








apa lagi, call akak 014-7242 338 utk mendapatkan inte-cleanse anda sempena hari raya ini!!






4 comments:

  1. berapa harga ya?

    ReplyDelete
  2. cik anonymous..

    eh.. maaf, patutnya saya tulis harganya di sana..

    RM48.50 biasa
    RM38.50 harga bisnes partner (BP) .. spesel ni, ada discounts on all products, kalu jadi BP

    ReplyDelete
  3. Suka sgt ber INTE-CLEANSE...melawaskan SEMBELIT..

    ReplyDelete
  4. ina b'bidadari,

    akakpun sukaaaa... sudah jumpa pelawas yg paling lawas di dunia..
    best in the world katanya!!

    ReplyDelete