Monday, December 12, 2011

weekend yang memberansangkan - sabtu 8 nov 2011

what did i do on Saturday?


not much except for masak for the family, lepaking, watching tv and makan2.




wahhhh.. tak de appoinment for DCL?

takde la beb.. mmg hari tu akak betul2 relax.. merehatkan hati dan minda..



sapa kata tak stress.. oih.. salah tuu... even if this is santai bisnes.. i do get stressed sometimes.. ya loh.. dealing with people bukannya batu or komputer je.. hik.. itulah risikonya.. takpe, aiman tak kesah.. aiman terima je. but then... akak sudah mula mengatasi stress yg sebegini.. akak dah belajar sikit2.. to forgive and forget.. i always will do this now.. kanda banyak bagi nasihat.. love u kanda, tak rugi i nikah dgn you.. hik!




akak suka bisnes ni sebab akak nak jadi kaya.. tapi akak takmo la kaya cara mendadak, kang akak jugak tak hengat diri.. ye tak.. well.. ini lah diri akak.. biar slow tapi akak terus bertahan dan kekalkan semangat utk buat dan buat dan buat.. sehingga allah nak bagi.. sebab kena ingat.. rezeki ni datang dariNya.. bukan dari sesapapun, betul tak?



i ended up going out with mak, dia teringin nak makan durian.. so out we went to cari durian and mak nak belanja azmeer KFC lepas azmeer dah baik dari sunat. my own sweet mom... inilah wanita yg kita patut layan, kita patut contohi.. kesabaran melahir dan membesarkan anak2 mak, especially aku ni.. even dah 16 taun kawin still nak manja2 dgn mak.. makpun suka aku manja2 dgn dia, mak jugak nak companian and assistant .. mak can say anything to me and sometimes i can accept it, if not.. i can voice it out to mak.. mak wanita cekal.. wanita yg penuh pengalaman.. tentu dia paham sebab2 aku berbuat sesuatu.. sayang sgt kat mak...

























makan durian dgn mak and family.. inilah saat2 yg tak boleh dibeli walau dgn apapun.. priceless..

(takdelah pulok gambor tengah makan duriannya.. hik)




No comments:

Post a Comment