Monday, December 12, 2011

berombak rinduku padamu




adoii.. tak boleh belah tajuk jiwang..


makyang, iaitu kakak akak.. sibuk sgt nak tengok ombak rindu.. ntah apa ker yg syioknya.. akak pulak tak baca novel tu.. so, tak berapa kesah ngat..



banyak kali dia ajak, last2 pegi jugak last monday nite.. all girls nite katanya.. pi la dgn makyang, 2 anak pompuan dia, makcu liza and nisha and me. akak takdo anak pompuan, so akak sorang yo lah.. so, kami gerak ke brem mall kat kepong for the 9.40pm show.


best jugaklah.. cuma akak tak bekenan cara maya karin baca bismillah.. sgt pelik dipendengaran ku.. hik.. yg lain2 ok, kalu baca novel lagi best kot.... sedey!!



ni gambar2 kami masa enjoying the time, before the show and after the show.. mmg kalu dah berjumpa, abislah semua citer2 semua kita nak kongsikan.. pastu disensasikan dgn jokes semua.. tengoklah gelagat kami ni.. best time ever!!




ini gelagat sebelum show, dekat food court brem mall. siap order telo sparuh masak, roti and coffee kau.. macam bfast pulak.. hik!
























anak2 dara .. saidatul, aliaa and nisha.. manis je kan?

























ni pulak mak mak daranya..





















ni pulak scene selepas show tu.. sempat lagi tu pekena teh tarik and kopok ikan kat kedai sebelum bergerak balik.. cer cek out makyang punya mata.. bengkak2, kan lepas nangis tuu? heheeh.. tu tandanya she's enjoying.. lepas tu terus ok balik.. back to normal... bergurau senda tak hengat bila kami dah berkumpul!!




















No comments:

Post a Comment