Monday, January 09, 2012

nak lihat hasilnya?

ramai tanya akak.. ko dah turun berat ke pakai premium beautuiful or pb nih?.. yes.. mmg dah turun berat. tapi akak tak pi timbang.. biar dulu.. tunggu cukup sebulan nanti.  11 hari sudah akak memakai pb ni.. akak rasa lebih kecil dari dulu, rasa lebih ringan and lebih kemas.. dey.. janganlah ingat pakai terus2 dah kurus.. adoiyai.. cer ingat2 balik, how long have i been collecting all the lemaks2 and bonjol2 on my body?  since anak akak yg pertama lahir.. that was like 14+ years back akak dah mula mengembang dan mengembang.. adalah sekejap kincup .. lebihnya kembang je.. pastu tambah anak kedua pulak.. hehe.. dalam pantang tu kurus sekejap.. pastu... mmm.. sedap jer makan, hati senang... hihi.. akak tak salahkan sesapa, dah mmg akak suka makan and aktiviti bakar lemak tu agak kurang sgt.. keje pulak kat opis, duduk most of the time.. maka akak terima je badan akak naik.  sapa  yg tak mau badan dia cantik?  ada?  meh akak keraskan dia letak kat muzium.. takde, kan? semua org mau kelihatan cantik dan yg paling utama, sihat, ye tak?  well.. kalu dah kurus, insyaallah penyakit2 berkaitan lemak2 and  darah2 and jantung2 dapat kita elakkan.. 



ni foto bulan awal dec 2011 - even gemukpun, akak tetap ceria.. 
kalu dah kurus nanti.. apatah lagi..hik 

bagi akak pakai PB is the best way sebab ia dibuat drpd fabrik yg disulami dgn sinar infra merah jarak jauh (Far-Infrared Rays) yg direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi.  Ia menggalakkan pengedaran darah dan kadar metabolisma badan.  selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yg baik, alih udara dan sesuai utk dipakai seharian.  pemakaian pb tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian utk jangkamasa panjang akan menghasilkan kontur badan yg menarik.. 





this pic - credit to beautifulu2.blogspot




jangan tengok saja... dah tiba masa kita perbaiki penampilan juga kesihatan kita dgn pb.. 




call/sms -  014-7242 338
email - suriani0621@gmail.com 

No comments:

Post a Comment