Thursday, January 12, 2012

terbukti boleh

semalam akak cuti.. sbb apa awai taun dah amik cuti nih.. aik.. ada lah hal nya tu yg kena cuti.. akak nak tunggu org unify pulak mai install internet kat umah akak.  nak mai petang, tapi alang2 akak cuti je lah sehari.. apedehal.. my sister always say.. well.. sementelah dah cuti, buatlah one appointment pagi tu.. breakfast sekali kauu... haa.. rasa cam nak selalu2 cuti je ni..  





haa, pastu janji dgn aida nak tolong dia cara2 memblog yg baik.. cewahhh, mcam akak ni pandai.. idaklah pandai manaa.. but buleh laa, since akak dah "memblog" since 10 taun lalu kan.. heheh.. gelak sendiri akak tauuu...  yg penting tau sebabnya.. kita bantu rakan niaga utk sama2 keje macam kita, tolong dia promote tru fb and blog... dah tau, senang dia jugak buat sama utk partner2 dia nanti.. senang je tunjuk kat aida, sebab dia mau belajar.. tup2 dah pandaiiii.. i like fast learner!!  berkobar2 dia skrg nak terus promote.. lagi2 bila dia tengok akak punya bonus dah masuk..


ayo.. tatau cemana lagi nak paste kat sini..tak buleh kasi besar dah..


call kak su 
for details on this business
014-7242 338

No comments:

Post a Comment