Wednesday, February 15, 2012

aktiviti apa hujung mingguku?


Ya allahhhh… ya tuhankuuu.. bantulah aku, permudahkan urusankuuu.. kau cukupkanlah masaku.. heheh.. mintak cukup masa dgn Allah.. abis, nak mintak dgn sapa.. Allah la tempat kita mengadu kannnn?

Minggu lepas akak bizi tau.. eh, minggu bila akak tak bizi? Ahaks…lantak.  Abis.. ko pikir cemana akak bisnes kalu tak bizi.. maknanya bisnes bagus la itu.. bukan nak menunjukkk.. Cuma nak bitau..  kalu kita kata kita bizi.. kita jadi bizi.. maknanya kita tak malas.. akak percaya begitu..kalu ada masapun.. tapi tak guna buat betul2.. takde makna jugak.. keperluan kita tetap naik harga.. kannnn?

Allahuakbar..


Okay.. akak kan suka anak2 akak main bola tau.  Dorang mmg cita2 tinggi nak main till professional .. eh, ye ke… ntah2 mak dia yg lebih berangankan utk deme.. takperlah.. anak aku.. bukannya benda tak baik.. benda baik tuu.. drpd diorang gi melepak tak tentu hala.. pi merempit ke pi cyber café main judi ke.. haaa.. better main bola ye tak?
Mom and dad oso got to mix around with people you!!

So, setakat ni, dah 3 frenly games anak2 ku joined.  Baru je join club ni.. CIMB yfa club – selayang.  Mmg best.. macam2 activity dorang arrange.. kami join je ler.. kannn?


My kids mmg suka sebab inilah time their parents tumpu ke dorang.. other than studies laa, kan? 



No comments:

Post a Comment