Monday, February 13, 2012

lacto-lite

lacto-lite jadi popular sgt sejak aku sendiri makan dan sendiri promote.. hahaha.. abis kalu tak pomot how do i sell, ye tak?


senang je.  sekotak tu bley tahan 2 bulan.. jimat tuuuhhh..
kalu rasa tebal je kat perut tu.. and susah ngat nak pi toilet and flush out all the toxic and fat.. just take lacto-lite and you will feel awesome.  no more heavy feeling inside..rasa ringat tauuu... hahaha.. suka aku


apakah lacto-lite?

  • ia adalah minuman campuran serbuk yogurt kultur hidup & inulin.
  • menyingkir toxin dalam badan
  • rasanya yg sedap dgn perasa vanilla mmg mudah diminum
  • menggalakkan pertumbuhan bakteria baik dalam usus kita
  • membantu penghadaman
  • mengurangkan sembelit
  • meningkatkan metabolisma utk mengurangkan beban badan
  • membantu sintesis vitamin

aturan makannya ialah 1 sachet dibancuh dgn air suam dan diminum sekali sehari di waktu malam.


diambil utk mendapatkan kesan yg lebih ketara luaran dan dalaman bagi pengguna premium beautiful corset!!


dapatkannya sekarang
014-7242 338 / email:  suriani0621@gmail.com



No comments:

Post a Comment